Tafelgoochelaar Broek-Zuid


Een tafelgoochelaar is een allemansvriend die het ijs breekt tijdens uw feest of evenement in Broek-Zuid; meer dan alleen iemand die trucjes vertoont bij uw gasten aan tafel. Humor, interactie en natuurlijk magie staan centraal in de show van de rondlopende goochelaar in Broek-Zuid.

Meer informatie? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@tafelgoochelaars.com.

U wordt 50 jaar, bent 25 jaar getrouwd of geeft een feest voor uw personeel. Het zijn allemaal gelegenheden waarvoor een tafelgoochelaar kan worden ingezet. Tafelgoochelaar Michel is de juiste keuze voor uw particuliere of zakelijke gelegenheid in Broek-Zuid. Een gegarandeerd succes!

Honderden opdrachtgevers kijken met een goed gevoel terug op de optredens van tafelgoochelaar Michel. Deze vingervlugge magiër houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met de goochelkunst. Hij heeft alles in huis om uw bedrijfsfeest, beursdeelname, borrel of bruiloft in Broek-Zuid tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Tafelgoochelaar Broek-Zuid

Wat voor trucs doet een tafelgoochelaar in Broek-Zuid?

Een tafelgoochelaar goochelt met alledaagse attributen. Geen mysterieuze kistjes of kastjes, maar herkenbare voorwerpen als horloges, autosleutels en speelkaarten zorgen voor waanzinnige reacties. Michel goochelt geregeld met eigendommen van toeschouwers. Zijn persoonlijke acts in Broek-Zuid zijn geschikt voor alle leeftijden.

Waar treedt een tafelgoochelaar zoal op?

Op locaties in Broek-Zuid, maar ook op vrijwel alle andere locaties in Nederland (en daarbuiten) kan een tafelgoochelaar uit de voeten; in hotels, restaurants en cafés, maar bijvoorbeeld ook op boten en in kastelen. Michels acts zijn mobiel en dus stelt hij nauwelijks eisen aan de locatie in Broek-Zuid. Wel zo makkelijk.

Hoe flexibel is een tafelgoochelaar?

Een professionele tafelgoochelaar schakelt snel als omstandigheden veranderen. Zijn acts kan hij makkelijk inkorten of juist verlengen, afhankelijk van het aantal aanwezigen. Het is mogelijk om bij mooi weer buiten te goochelen in Broek-Zuid. Desgewenst presenteert de close-upgoochelaar zijn show in de Engelse taal.

Wat is de toegevoegde waarde van een tafelgoochelaar?

Een rondlopende goochelaar heeft eigenlijk maar één doel: zorgen dat u en uw gasten het naar de zin hebben. Het ene moment entertaint hij met een truc, het andere moment met een grap. Regelmatig komen feesten een beetje stroef op gang. Met de aanwezigheid van een tafelgoochelaar in Broek-Zuid is het ijs vrijwel meteen gebroken. Uw gasten zullen u complimenteren voor de keuze om een micromagiër uit te nodigen.

Waar moet ik op letten als ik een tafelgoochelaar boek?

Tafelgoochelaars zijn er in alle soorten en maten. Mensen die een paar trucs kennen/kunnen geven zich soms al uit als goochelaar. Kijk goed naar de referenties. Daarnaast is de kwaliteit van de website en het beeldmateriaal vaak een graadmeter voor de professionaliteit van de goochelaar.

Wilt u gedegen advies bij het zoeken naar een tafelgoochelaar in Broek-Zuid? Bel dan 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@tafelgoochelaars.com.
Copyright © 2018 | Sitemap | Links | Disclaimer